More than 20 years of OEM and ODM service experience.

Installation og vedligeholdelse af sommerfugleventiler

dobbeltflange-sommerfugl-01-300x300Lug-sommerfugl-ventil-02-300x300
1. Under installationen skal ventilskiven stoppes i lukket position.
2. Åbningspositionen skal bestemmes i henhold til sommerfuglepladens rotationsvinkel.
3. For butterflyventilen med bypassventil skal bypassventilen åbnes før åbning.
4. Installationen skal udføres i henhold til producentens monteringsvejledning, og den tunge butterflyventil skal monteres med et fast fundament.
5. Sommerfuglepladen på sommerfugleventilen er installeret i rørledningens diameterretning.I den cylindriske passage af sommerfugleventillegemet roterer den skiveformede sommerfugleplade rundt om aksen, og rotationsvinklen er mellem 0° og 90°.Når rotationen når 90°, er ventilen helt åben.
6. Hvis sommerfugleventilen skal bruges som flowkontrol, er det vigtigste at vælge størrelse og type af ventilen korrekt.Strukturprincippet for sommerfugleventiler er især velegnet til fremstilling af ventiler med stor diameter.Sommerfugleventiler er ikke kun meget udbredt i generelle industrier som olie-, gas-, kemikalie- og vandbehandling, men bruges også i kølevandssystemer i termiske kraftværker.
7. Almindeligt anvendte sommerfugleventiler omfatter wafer-sommerfugleventiler og flange-sommerfugleventiler.Sommerfugleventil af wafertype bruger dobbelthovede bolte til at forbinde ventilen mellem to rørflanger.Butterflyventil af flangetype har flanger på ventilen, og bolte bruges til at forbinde flangerne i begge ender af ventilen til rørflangerne.
8. Sommerfuglepladen på sommerfugleventilen er installeret i rørledningens diameterretning.I den cylindriske passage af sommerfugleventillegemet roterer den skiveformede sommerfugleplade rundt om aksen, og rotationsvinklen er mellem 0° og 90°.Når rotationen når 90°, er ventilen helt åben.
Nortech er en af ​​de førende industrielle ventilproducenter i Kina med kvalitetscertificering ISO9001.
Vigtigste produkter:Sommerfugleventil,Kugleventil,Skydeventil,Kontraventil,Globe Vavlve,Y-si,Elektrisk akurator,Pneumatiske akuratorer.

Indlægstid: 18. august 2021