More than 20 years of OEM and ODM service experience.

Karakteristika for gasspjældsventil

Karakteristika for gasspjældsventil

Gasspjældet styrer væsketrykket og flowet ved at ændre kanalsektionen.Den tilhører reguleringsventilklassen.Men på grund af dens strukturelle begrænsninger har den ingen reguleringskarakteristika for reguleringsventilen, så den kan ikke bruges i stedet for reguleringsventilen.
Strukturen af ​​stopgasventilen er den samme som stopventilens struktur, bortset fra åbnings- og lukningsdelene og relevante dele;De fleste af spjældventilens åbne- og lukkedele er koniske strømline.
1. Karakteristik af drosselventil
① Brugsmodellen har fordelene ved simpel struktur, bekvem fremstilling og vedligeholdelse og lave omkostninger;
② Reguleringsnøjagtigheden er ikke høj og kan ikke erstatte reguleringsventilen;
③ Den kan ikke bruges som en blokeringsventil uden krav til tætningsydelse;Der er ingen speciel standard for spjældventil, og standarden for stopventil kan henvises til.
2. Installation og vedligeholdelse af drosselventil
① Ventilen betjenes ofte, så den skal installeres i en position, der er praktisk til drift;② Under installationen skal du være opmærksom på, at mediumstrømningsretningen skal være i overensstemmelse med strømningsretningen markeret på ventilen.

Nortech er en af ​​de førende industrielle ventilproducenter i Kina med kvalitetscertificering ISO9001.

Vigtigste produkter:Sommerfugleventil,Kugleventil,Skydeventil,Kontraventil,Globe Vavlve,Y-si,Elektrisk akurator,Pneumatiske akuratorer.

For mere interesse, velkommen til at kontakte på:E-mail:sales@nortech-v.com

 


Indlægstid: Jan-05-2022