More than 20 years of OEM and ODM service experience.

Funktionen og klassificeringen af ​​kontraventiler

Dobbeltplade kontraventilLøft kontraventil

 
Kontraventil er at stole på selve mediets flow og automatisk åbne og lukke ventilskive, der bruges til at forhindre tilbagestrømningsventilen, også kendt som kontraventil, envejsventil, modstrømsventil og modtryksventil.
Kontrol af ventilens funktion
Kontraventil er en slags automatisk ventil, dens hovedfunktion er at forhindre medietilbagestrømning, forhindre pumpe- og drivmotor omvendt, samt udledning af beholdermedium.Kontraventiler kan også bruges til at forsyne ledninger, hvor trykket kan stige for at overstige systemtrykket i hjælpesystemet.
Klassificering af kontraventiler
Kontraventiler kan opdeles efter deres struktur og installation:
1. Sving kontraventil
Sving kontraventilskive, roterer rundt om ventilsædets kanalakse for roterende bevægelse, fordi ventilkanalen ind i en lineær strømning, flowmodstanden er lille end løftekontraventilen, velegnet til lav strømningshastighed og flow ændres ikke ofte ved lejligheder med stor diameter , men ikke til pulserende flow, dens tætningsevne er ikke så god som løft.Svingkontraventil er opdelt i enkelt, dobbelt og halvt tre typer, disse tre former er hovedsageligt opdelt efter ventildiameteren, formålet er at forhindre mediet i at stoppe med at flyde eller vende flow, svække den hydrauliske påvirkning.
2. Løft kontraventilen
Skive langs den lodrette midterlinje af ventilhusets glidekontraventil, løftekontraventil kan kun installeres i vandret rørledning, i højtrykskontraventilskive med lille diameter kan bruges i bolden.Løft kontraventilens kropsform og kugleventil (kan bruges med kugleventil), så dens væskemodstandskoefficient er større.Strukturen ligner kugleventilen, og ventilhuset og skiven er de samme som kugleventilen.Den øverste del af ventilskiven og den nederste del af ventildækslet er bearbejdet med en styremuffe, ventilskivens styreplade kan frit stige og falde i ventillampestyrepladen, når mediet nedstrøms, ventilskiven vha. medium fremstød åbne, når mediet stop flow, ventilskiven ved lodret landing på sædet, forhindre medium modstrømseffekt.Lige-gennem løft kontraventil medium indløb og udløb kanal retning og ventilsæde kanal retning lodret;Lodret løftekontraventil, dens medium indløbs- og udløbskanalretning og sædekanalretning er den samme, strømningsmodstanden er mindre end lige igennem.
3. Skivekontraventil
En kontraventil, hvor skiven roterer rundt om stiften i sædet.Skivekontraventilstrukturen er enkel, kan kun installeres i vandret rørledning, dårlig tætning.
4. Rørkontraventil
Ventil hvor skiven glider langs kroppens midterlinje.Pipe kontraventil er en ny ventil, dens lille volumen, lette vægt, god forarbejdningsteknologi, er en af ​​udviklingsretningen for kontraventil.Men væskemodstandskoefficienten er lidt større end svingkontraventiler.
5. Trykkontraventil
Denne ventil bruges til kedelfødevand og dampafskæringsventil, den har løftekontraventil og kugleventil eller integreret vinkelventilfunktion.

Nortech er en af ​​de førende industrielle ventilproducenter i Kina med kvalitetscertificering ISO9001.

Vigtigste produkter:Sommerfugleventil,Kugleventil,Skydeventil,Kontraventil,Globe Vavlve,Y-si,Elektrisk akurator,Pneumatiske akuratorer.


Indlægstid: 18. oktober 2021