More than 20 years of OEM and ODM service experience.

Hvad er de forskellige typer kugleventiler?

flydende-kugleventil-01-300x300  trunion-ball-ventil-01-300x300
Som den mest udbredte ventil er kugleventilen også den mest type ventil.En række forskellige typer opfylder brugerens anvendelse i forskellige medium lejligheder, forskellige temperaturmiljøer og forskellige proceskrav i selve processen.Det følgende introducerer egenskaberne for flere almindelige kugleventiler, såsom flydende kugleventiler, faste kugleventiler, excentriske halvkugleventiler, V-formede kugleventiler og fluorforede kugleventiler.
I henhold til struktur og funktion kan den opdeles i:
1. Der findes flere typer kugleventiler.Hvad er de flydende kugleventiler: Flydende kugleventiler bruges som tætninger, og kuglen er flydende.Den bruger mediets tryk til at skubbe bolden for at flytte afstanden og klemme det elastiske ventilsæde for at opnå tætningseffekten.Denne slags svømmerventil har en relativt stor åbningsmodstand og er kun egnet til rørledninger og udstyr med en kaliber på DN “200 og et tryk på PN “100.Hvis kuglens diameter er for stor, vil den bøje ventillegemet og svigte under mediets tryk;hvis trykket er for højt, vil kugleventilen blive klemt og elastisk, og det elastiske ventilsæde vil blive permanent deformeret, hvilket kan beskadige tætningen og påvirke kugleventilen.liv.
2. Den faste kugleventil er fastgjort af to øvre og nedre spindler.Ventilsædet er udstyret med en bladfjeder eller en cylindrisk spiralfjeder.Når udstyret er udstyret, komprimeres ventilsædets fjeder for at generere en forspændingskraft for at opnå den indledende tætning af ventilen.Trykket presser ventilen under brug.Sædet flyttes til bolden for at opnå en forsegling.Fordi kuglen ikke bevæger sig, kaldes den en fast kugleventil.Denne form for fiksering er meget mere pålidelig end flydende kugleventiler på grund af dens tætningspålidelighed.Den kan bruges i et bredere område, ikke kun til lavtryks-smådiametre, men også til højtryks-store diametre.Men dens struktur er relativt mere kompliceret
, Prisomkostningerne er høje, når du vælger, bør du vælge efter faktiske behov.
3. Excentrisk halvkugleformet ventil.Denne form for kugleventil vedtager en excentrisk struktur.Strukturprincippet er det samme som for en flerlags tredobbelt excentrisk hårdt forseglet sommerfugleventil.Ventilsædet og kuglen har ingen slid og har en tættere tætningsfunktion.Kuglen er kun 1/4 af den almindelige kugleventil.Den har en buet overflade, lav vægt og relativt lav pris.Dette har en forskydningseffekt og kan bruges i en medium rørledning, der indeholder lange fibre uden at klemme.
4. Flangen på den termiske isoleringskugleventil er en til to specifikationer større end den generelle flangekugleventil.Den har et integreret ventilhus og et sidemonteret kugledesign.En metalkappe er svejset mellem de forstørrede flanger på ydersiden af ​​ventilhuset.Kaldes også kugleventil med kappe.Kappede grænseflader er installeret på begge sider af ventilhuset, som kan skylles med damp eller anden overophedet gas for at forhindre mediet i at størkne eller krystallisere ved stuetemperatur.Termisk isolering kugleventiler bruges hovedsageligt i rørledninger og enheder, der er nemme at krystallisere og kræver termisk isolering i petroleums-, kemiske, metallurgiske og farmaceutiske systemer.
5. Den V-formede kugleventil er en regulerende kugleventil.Kuglens flowpassagehul er meget forskelligt fra det lige gennemgående hul på den almindelige kugleventil.Bolden har en V-formet struktur og har normalt en fast struktur med to øvre og nedre stilke.
6. Fluorforet kugleventil bruges almindeligvis i rørledninger til udstyr med lav temperatur og stærkt ætsende medium.Denne form for kugleventil er foret med korrosionsbestandig ingeniørplast som PFA eller FEP i alle dele af flowkanalen, der er i kontakt med mediet.Det kan erstatte dyrt rustfrit stål og Hastelloy under den betingelse, at den ikke overstiger driftstemperaturen for fluorgummi i lavtryksrørledningen., Monel-legering, nr. 20-legering, løser problemet med at transportere stærkt korrosive medier i petrokemiske og kemiske rørledninger

Nortech er en af ​​de førende industrielle ventilproducenter i Kina med kvalitetscertificering ISO9001.

Vigtigste produkter:Sommerfugleventil,Kugleventil,Skydeventil,Kontraventil,Globe Vavlve,Y-si,Elektrisk akurator,Pneumatiske akuratorer.


Indlægstid: Aug-10-2021